Ma 2024 ápr. 26, péntek van.

INGATLANKERESŐ


Referenciaszám:

KIEMELT INGATLANOK

Telek : Cegléd (Nr. : 4167)
Részletek
Irányár: 14.900.000 Ft

Telek: 4604 m²
Részletek
KIADÓ INGATLAN : Cegléd (Nr. : D1)
Részletek
Irányár: 300.000 Ft
Alapterület: 420 m²
Telek: 1900 m²
Részletek
E r d ő : Tápiószentmárton (Nr. : 4046)
Részletek
Irányár: 18.900.000 Ft
Alapterület: 60 m²
Telek: 32792 m²
Részletek
Családi ház : Cegléd (Nr. : 4211)
Részletek
Irányár: 27.900.000 Ft
Alapterület: 75 m²
Telek: 350 m²
Részletek
Telek : Cegléd (Nr. : 4209)
Részletek
Irányár: 1.500.000 Ft

Telek: 4162 m²
Részletek
Ön most itt van:     Címlap Hasznos tanácsok
Hírek
Hasznos tanácsok

 Tisztelettel Köszöntöm látogatóm !

 Előre szeretném leszögezni, hogy az itt megjelent pár sort nem valaki vagy valakik ellen írom !  Hanem a SZAKMA LEJÁRATÁSA ELLEN TESZEM !

De el jött az idő, hogy  ( föleg az eladókat )  értesítsem ÖNÖKET bizonyos "cégek" megjelenésével kapcsolatban !  Természetesen MAGÁNÜGY ki kivel köt ingatlan eladásra megbízási szerződést , de kérem OLVASSÁK  el és ÉRTELMEZZÉK a szreződésben levő LEÍRTAKAT..!   

Tisztelt ELADÓ !

Egyre többen jönnek hozzám , főleg idősebb emberek, hogy becsapták !  Pl.  6 mill. Ft - os ingatlant 4.5 mill. Ft - ért  adják el , ebből 500.000 Ft - ot erőszakkal elvesznek tőlük és SÍRVA JÖNNEK hozzánk, hogy most mit csináljanak..??? Nem beszélve az értékesebb 18-19 mill. Ft- tos ingatlanokról -agymosást követően -  12 mill. Ft -ért...!  adják el.      DÖBBENET..!  

Kérem azokat, kiknek idős  rokona van, vagy ismer embereket kinek nincs információszerzésre lehetősége tájékoztassa Őket ..!    

Ismeretes : húst a hentesnél ,   ingatlant a MÁR BIZÓNYÍTOTT korrekt  ingatlanirodában és NEM  az ujsághirdetésre vagy a HÁZRA ki tett ELADÓ hirdetésre megjelent - ZAKLATÓ -  UZSORÁSOKON keresztül...!   

Illetve  NE  A POSTA LÁDÁBA , bejárati AJTÓKRA, LÉPCSŐHÁZBAN kifüggesztett álközvetítőkre bízza ingatlanát , mert ráfizethet...!!!!!!!!!!!

Más:

Természetes, hogy a VEVŐK döntenek vásárlás esetén, hiszen ŐK fektetnek be nagy, nagyobb összeget , azonban ÉRDEMES információt kérni tőlünk pl. az ingatlan állagára - jog állására -környezetére-jővőbeni lehetőségére vonatkozóan stb. DÍJMENTES..!    Bizony sokszor előfordult ,hogy a jogügyletet követően pár évvel megbánta vevő a VÁSÁRLÁST ..!!!      

 

Tisztelt VEVŐ !

 NE dőljön be a NYÁVOGÓ , ÖNFÉNYEZŐ , RÁBESZÉLÉSNEK , ugyanis sok sikeresnek mondott" közvetítőnek"  FOGALMA SINCS  az ingatlanok SZERKEZETI-TECNIKAI felépítéséről ,állagáról illetve   az  INGATLANOKON elvégzett SZAKIPARIMUNKA minőségéről......!!!!!!!!!!!   Az , hogy  valami színes vagy új attól még lehet rossz minőségű....!!!  

 

 Ezen pár sor remélem nyitottabbá teszi az ELADÓK és VEVŐK felfogó képességét és nem kerülnek MEGALÁZÓTT  helyzetbe....!!!!! 

 

                Köszönettel : Csurgai Ferenc  

  

                       Végül  1 kis humor......?!   a BANKOK is   Ferek   lesznek..?!  Feringatlan..........Ferbank........!  

                       Jól hangzik.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Jönnek utánnam..-:))